2023/24 Real Madrid Fotbal Tricou Acasa Benzema #9

203 lei

Golește
Product total
Options total
Grand total

Descriere

Tradiția primește o notă aurie în tricoul Real Madrid pentru sezonul 23/24 acasă. Păstrând o bază alb-imaculată și croiala distinctivă, acest kit impresionant continuă linia unui design puternic, oferind un tricou elegant și ușor, învăluit în istoria legendară a fotbalului.
Cu un omagiu adus kiturilor mai vechi, accentele aurii de la kiturile anterioare sunt reintroduse alături de cadre de culoare bleumarin. O imprimare sublimată pe întreaga suprafață reprezintă o actualizare subtilă a culorii clasice alb-imaculat, completată de o nouă siluetă fotbalistică care îți permite să transporți eleganța și stilul clubului în afara terenului de joc. Materialul HEAT.RDY maximizează circulația aerului pentru a te menține răcoros, în timp ce stema brodată și expresia „¡Hala Madrid!” de pe gât evidențiază mentalitatea ta de învingător.

2023 24 Real Madrid Fotbal Tricou Acasa Benzema #9
2023 24 Real Madrid Fotbal Tricou Acasa Benzema #9

Întruchipează măreția fotbalului cu noul tricou de bază al Real Madrid pentru sezonul 2023-24! Poartă tricoul iconic alb personalizat cu numele tău sau al jucătorului tău preferat și fă parte din pasiunea Madridista alături de noi!

Informații suplimentare

Marimi Barbati

XXL, XXXL, S, M, L, XL

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „2023/24 Real Madrid Fotbal Tricou Acasa Benzema #9”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *